42: Engagerad (148/365)

Ropen skalla – arbete åt alla!

16

3 comments

 1. MargaretaG skriver:

  En riktig kämpe och vilken inlevelse hon ser ut att ha. Tänkte på det när det var första maj igår men tyvärr såg jag varken (eller deltog) någon majtåg och inte heller den årliga majrundan som jag brukar fota.

  Du är då verkligen i fas och om i temana, var det själv ett tag men just nu en riktig periodare vad gäller teman och engagemang i bloggen – men inte orolig, ännu, och det brukar ju komma lite ketchupeffekt hos mig mellan varven.

  Har tittat ner bland dina bilder och det är kul med igenkänning och du har verkligen bra teman och bilder.

  • PixelCat skriver:

   Ja, jag skyfflade om ordningen lite för att få med den här bilden just nu… (Jag gick själv i tåget för V.)
   Jag vet efter att ha varit med två år tidigare att det kommer såna perioder när man ”slackar” lite, så när fotolusten kommer lägger jag in en massa bilder med tidsinställning så att jag har lite framförhållning.

 2. Kerstin A skriver:

  Hon ser ut att vara en riktig kämpe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *